We zijn op dit moment in de laatste voorbereidingsfase gekomen voor De Biltse Schooldag van de duurzaamheid op 14 oktober. Daarbij werken wij nauw samen met lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wij stellen er vandaag graag twee aan u voor: firma Huussen en Synarchis.

Medewerkers van Huussen verzorgen op 14 oktober een workshop over ‘Zuinig met Energie’. Synarchis was betrokken bij de bouw van het duurzame zwembad Brandenburg. Zij verzorgen voor enkele klassen een rondleiding in het zwembad.

Huussen is al bijna een eeuw lang een begrip in De Bilt en omstreken en dat houden we graag zo. Dus zorgen we door onze werkhouding en de kwaliteit van ons werk dat samenwerkingen langdurig zijn. Vaak krijgen we nieuw werk via mond-tot-mondreclame. Een groter compliment kunnen we niet krijgen. Niet alleen in de techniek maar ook in onze contacten zoeken we naar continuïteit door verbinding. We werken landelijk. Dat doen we voor grote bedrijven, aannemers, gemeenten, architecten én particulieren. De variatie aan opdrachtgevers betekent ook iets voor de omvang van ons werk en de duur van de projecten. Met onze flexibele, praktische instelling biedt Huussen in elke situatie een passende oplossing.

Tessa Huussen: Wij doen graag mee met De Biltse Schooldag van de duurzaamheid, omdat wij het heel belangrijk vinden dat kinderen begrijpen waar duurzaamheid over gaat. We vinden het daarom ook mooi dat het programma verbonden is aan de Junior Global Goals. Op deze manier is Huussen Elektro onder andere bezig met duurzaamheid; het plaatsen van LED-verlichting, het leggen van zonnepanelen en het aanleggen van laadpalen.”

Marc Vierboom van Synarchis: “Om de wereld waarop we leven, wonen, spelen en sporten ook voor toekomstige generaties te behouden, is duurzaamheid belangrijk. Als adviseur voor zwembaden, sporthallen en scholen, werk ik graag mee om de toekomstige generaties te vertellen wat we nu al doen om de wereld leefbaar te houden. Het vertellen over en laten ervaren van duurzame acties zorgt voor besef en betrokkenheid bij alle generaties!”