Op woensdagmiddag 15 november 2022 kwam de jury bijeen voor de workshop ‘Mijn Wereldwens’ op het gemeentehuis van De Bilt. Elke deelnemende klas aan De Biltse Schooldag van de duurzaamheid was uitgenodigd om maximaal drie wensen in te zenden voor de wedstrijd. De jury boog zich over de inzendingen om gemeente De Bilt een beetje duurzamer te maken. Ook was er volop aandacht voor de prachtige kleurplaten én tekeningen.

Op zaterdag 19 november zal Sinterklaas bij de intocht in gemeente De Bilt de winnende wens bekendmaken! Gemeente De Bilt gaat zich aansluitend inzetten om deze wens samen met het kind of de klas daadwerkelijk te realiseren!

Bekijk de video om de mooie inzendingen te zien. 👉

Sdvdd-jurering-DeBilt01
Sdvdd-jurering-DeBilt03
Sdvdd-jurering-DeBilt02

 

De jury van ‘Mijn Wereldwens’ in gemeente De Bilt bestaat uit:

  • Ella Prins en David Groothuizen: lokale projectleiders De Biltse Sdvdd
  • Sander van Oorspronk – afdeling communicatie gemeente De Bilt
  • Krischan Hagedoorn – wethouder duurzaamheid gemeente De Bilt
  • Hilde de Ronde-Van de Berk – projectleider stichting Sdvdd
  • Hugo von Meijenfeldt – lid Expert Raad stichting Sdvdd
  • Elly van Duivenbooden – KNMI