Dinsdagavond 14 februari 2023 vond de prijsuitreiking plaats van de wedstrijd ‘Mijn Wereldwens’. Deze wedstrijd was onderdeel van de eerste editie van De Biltse Schooldag van de duurzaamheid. Alle leerlingen die meededen, bedachten een wens om hun eigen omgeving duurzamer te maken. Leerlingen van basisschool De Nijepoort uit Groenekan, basisschool St. Michaël uit De Bilt en de Julianaschool uit Bilthoven waren het unaniem eens; zij wilden graag eigen afvalgrijpers op hun school. En die kregen ze!

Onderstaand artikel over deze bijzondere avond met een presentatie van Plog It Up De Bilt en Sportief in het Groen stond op 22 februari 2023 op de voorpagina van De Vierklank.

Uitreiking afvalgrijpers 14feb2023
Prijsuitreiking van de wedstrijd 'Mijn Wereldwens' door wethouder Krischan Hagedoorn en projectleider Ella Prins