Ook dit schooljaar vindt gemeente De Bilt het belangrijk een ‘Schooldag van de duurzaamheid’ te organiseren; met doe-activiteiten worden basisschoolkinderen spelenderwijs in beweging gebracht voor een leukere, eerlijke en schonere wereld. We gaan dat doen samen met lokale organisaties.

Het team dat de tweede editie voorbereidt, is een crowdfunding campagne gestart om het programma nog mooier te maken. Wie mee wil helpen om kinderen in De Bilt te leren waar het om gaat in een duurzame samenleving en wat ze zelf kunnen doen, kan kijken op onze crowdfunding pagina. De campagne eindigt op 27 augustus.

De Biltse Courant publiceerde op 2 augustus een artikel over de tweede editie.

De Vierklank interviewde het team en publiceerde op 16 augustus een artikel.

Klik op onderstaande afbeeldingen om de artikelen (beter) te kunnen lezen.

Van links naar rechts: David Groothuizen, Micha van de Water, Hugo von Meijenfeldt, Ella Prins, Judy van der Lijke, Eugenie Verbeek en Alan Lentz