De tweede editie van de Schooldag van de duurzaamheid in gemeente De Bilt werd een feestje! Van 6 t/m 14 oktober was de aandacht voor duurzaamheid in de hele gemeente te zien. Deelnemende winkels hingen posters voor hun raam, kinderen gingen op straat, op school én op de boerderij met duurzaamheid aan de slag. Tien basisscholen verdeeld over alle dorpskernen deden er met zo’n 1.000 leerlingen aan mee.

Verslaggever Henk van de Bunt van De Vierklank bezocht de scholen die op maandag 9 oktober meededen, Tjitske Ypma bezocht de scholen die op vrijdag 13 oktober deelnamen. Door te (dubbel)klikken op de afbeeldingen kunt u de artikelen lezen.

Bekijk voor een sfeerimpressie de fotostream.

De video’s die gemaakt zijn voor De Biltse Schooldag van de duurzaamheid met de crowdfunding campagne die eraan vooraf ging, zijn hier te bekijken.