Wij nodigen u graag van harte uit om de Veldhovense Schooldag van de duurzaamheid zingend, dansend en/of musicerend af te sluiten met ‘De Aarde is ons lief’, het lied over de Junior Global Goals. Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft om het lied met uw leerlingen in te kunnen studeren.

Audiobestanden

Er is een full version beschikbaar, passend bij onderstaande videoclip (6:10) en een radioversie (3:40). Beide versies zijn ook te beluisteren via Spotify, iTunes & Apple Music, YouTube Music en TikTok.

Lyrics

Zing en rap mee met Mannes, Luuk, Roxy, Melanie en Georgios.

Melodie & Akkoorden

Karaoke

Zing het lied helemaal op eigen kracht met deze karaoke versie! Er is een MP3 van de full version beschikbaar en van de radioversie.

Musiceer mee met de solisten

cello (Fama) – viool (Fabian) – blokfluit (Christiaan) – harp (Merle) – fluit (Sarah)

Extra partituren voor instrumenten

klarinet 1+2 – contrabas – fagot – fluit 1 – fluit 2 – piccolo – gitaar – hoorn – trombone – trompet 1+2 – viool 2 – xylofoon 

Complete partituur

TikTok Challenges:

Gezond & Happy

Refrein

Rap

Choreografieën:

KIDS’NBEATS van DJF DANCE CENTRE danst op het couplet ‘Schone Energie’, ‘Schone Natuur’, het refrein en de rap met het afsluitende refrein.

Leerlingen van de Vooropleiding Dans 10-14 jr van Studio26 dansen op ‘Gezond&Happy’, ‘Beter Benutten’, het refrein en de rap met het afsluitende refrein. 

Korte liedfragmenten

Het lied begint bij de Junior Global Goal ‘Gezond & Happy’ en volgt in de richting van de klok de Schijf van Zeven.