Deelnemende scholen 2023

Julianaschool

Bilthoven

De Nijepoort

Groenekan

Wereldkidz Kievit

Maartensdijk

Zonnewiel

De Bilt

St. Michaël

De Bilt

Patioschool

De Bilt

De Bosbergschool

Hollandsche Rading

Van Dijckschool

Bilthoven

Groen van Prinstererschool

De Bilt

School Met de Bijbel

Maartensdijk

Deelnemende scholen 2022

Julianaschool

PCBS Julianaschool

"Kinderen leren graag: leren van anderen en leren door doen. Wij vinden het belangrijk dat we met iedere leerling een direct open en menselijk contact hebben. Dat de verstandhouding goed is en dat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten."

Wereldwijs

ACBS Wereldschool

"Het samenkomen van leerlingen, ouders en team in de school biedt samenhang en kansen in het leven en leren van de leerlingen in onze wijk. De leerling en het team moeten het beste uit zichzelf kunnen halen, waarbij we oog hebben voor ieders talenten."

RKBS St. Michaël

"Wij werken vanuit de overtuiging dat de mens in de kern goed is: iedereen is een uniek persoon met eigen talenten. We kijken naar kinderen met optimisme; wat heeft dit kind van ons nodig om te kunnen uitgroeien tot een harmonieus en gelukkig mens."

bosbergschool

De Bosbergschool

"Op de Bosbergschool kan ieder kind zich veilig voelen en heeft het maximale ontplooiingskansen. In een groene omgeving streven wij na ieder kind de kennis en vaardigheden te geven die het nodig heeft om tot bloei te komen in de maatschappij."

MS Bilthoven

Montessorischool Bilthoven

"Wij zijn een warme, kleinschalige school met 9 groepen, gelegen aan de rand van het bos. De kern van ons onderwijs is gericht op de uitgangspunten van Maria Montessori: ‘Leer mij het zelf te doen’ en verwondering."

PC Dalton De Rietakker

"Op De Rietakker mag iedereen zijn talenten inzetten en ontwikkelen. Hier wordt creatief denken gestimuleerd. We geven elkaar verantwoordelijkheid. We vertrouwen erop dat je lef durft te tonen, initiatiefrijk bent en de uitdagingen die je nog tegenkomt aangaat. Door samen te werken leer je van elkaar, doe je ideeën op, word je sterker."

De Nijepoort

"Op De Nijepoort groeien kinderen om vanuit vertrouwen in zichzelf en de ander aan het roer te staan van hun ontwikkeling. Vanuit veiligheid jezelf ontwikkelen, dat is voor ons de belangrijkste drijfveer. Aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling en goede samenwerking is in het verlengde hiervan de tweede drijfveer."

PCBS 't Kompas

"Onze school is een kleine school waarin door duidelijke regels, regelmaat en rust een positieve en veilige sfeer hangt. Binnen onze kleine school is een hardwerkend en hecht team. Er wordt kwaliteit geleverd en er is oog voor het individuele kind. We willen elk kind volledig tot bloei laten komen."